Bitàcola

Pesaments i reflexions espontànies

dijous, de setembre 23, 2004

Ranking de MBA del Wall Street Journal

Ahir es va publicar la quarta edició del ranking que anualment elabora el Wall Street Journal on s'analitzen les escoles de negocis d'arreu del món. El tret diferencial d'aquesta classificació, i el que li dón un major rigor que altres rankings, és que està basada exclusivament en l'opinió que mostren les empreses en base a l'experiència dels treballadors que tenen. En aquesta ocasió, s'han sondejat prop de 3.000 empreses d'arreu del món i s'han presentat tres rànquings diferenciats: dos per a escoles nord-americanes i un per a escoles internacionals (que també inclou les nord-americanes).

ESADE Business School ocupa la 3a posició mundial i la 1a d'Espanya, èssent la millor posició aconseguida per una escola de negocis espanyola en un rànquing global. Cal celebrar que Barcelona figuri en una llista de tant prestigi, el que ajudarà sens dubte a consolidar la ciutat com una àrea econòmicament competitiva a nivell mundial.

El Business Week per la seva banda ha publicat el seu prestigiós rànquing dels millors programes MBA de tot el món, en què ESADE Business School s'ha classificat, per primera vegada, i ha obtingut una posició excel·lent: 4a del rànquing internacional i 1a d'Espanya.