Bitàcola

Pesaments i reflexions espontànies

dijous, de setembre 30, 2004

Tanzània 2004

Avui hem rebut el darrer número de la revista que publica SED, dedicada íntegrament en aquesta ocasió als Camps de Treball que s'han realitzat aquest estiu. Hi trobareu una sel.lecció d'escrits resum de l'experiència que us permetrà fer-vos una millor idea del que suposa aquesta gran experiència.

En breu també actualitzaré la secció de Tanzània amb nous continguts, mentre continuo treballant en la redacció del Quadern de Bitàcola, on podreu llegir tot el que vam fer dia a dia.

També us informo que unes 60 persones ja han pogut veure les fotografies en diversos passis que he fet a casa i a la feina. Com que la presentació ha agradat molt, he decidit fer-la accessible a través de la xarxa, per a que tothom en pugui gaudir. Així doncs, si algú desitja descarregar-se-la, que m'avisi (si no teniu el meu e-mail, podeu utilitzar el formulari que hi ha més avall) i li donaré la clau i el password. Ocupa uns 20 MB i té 250 slides que incorporen unes 350 fotografies comentades. També us podreu descarregar uns vídeos amb les cançons que ens van cantar a les cerimònies de benvinguda i de despedida. Espero que us agradin.




Sol.licitud d'accès a la presentació
i vídeos de Tanzània

Qui ets?


Títol del missatge:


Escriu el teu comentari:


Quin és el teu e-mail?








1 Comentaris, afegeix-ne un!

  • At 8:21 p. m., Anonymous Anònim said…

    Quim, trobo una molt bona idea que hagis penjat a internet la presentació. A mi em va agradar molt, i segur que a la resta de la gent també li agradarà! Segueix així!

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Torna a la bitàcola