Bitàcola

Pesaments i reflexions espontànies

dimarts, d’octubre 05, 2004

Trobada de Tinetaires

Per al proper 23 d'octubre s'ha organitzat una trobada de Tinetaries, la TINETjornada, a la qual hi pot assistir tot aquell internauta que utilitza TINET. No hi ha excepcions. Des de la darrera incorporació, fins aquells que fa 9 anys vam posar en marxa la primera xarxa ciutadana de l'Estat i que es disputa amb Bologna ser-ho d'Europa. De fet, com a reconeixement a aquesta activitat, Tinet va rebre el premi Nacional d'Internet el 2002.

La veritat és que com a un dels primers usuaris de Tinet, m'omple d'orgull que aquesta comunitat virtual, que va ser clau en la meva incorporació a Internet, segueixi més activa que mai. Jo aquesta vegada no podré assistir a la TINETjornada, però animo a tots aquells que pogueu a que hi aneu, perquè tots i cadascun de nosaltres ha fet créixer TINET.

La TINETjornada tindrà lloc dissabte, en una sessió matinal, de dos quarts de 10 a dos quarts de 2. La inauguració de la jornada és a càrrec del president de la Diputació de Tarragona, Il·lm. Sr. Joan Aregio. El programa preveu les intervencions del director d'OASI, Enric Brull, i el director de Cat365, Manel Sanromà, que parlaran sobre TINET. A més s'ha convidat a Antoni Mirabete per a que ens expliqui tot el que sap, que en sap molt, sobre la Càtix, el Linux en Català. També es farà una taula rodona amb alguns tinetaires per parlar del passat i del futur de TINET. En acabar, aquells que vulguin, podran assitir a un dinar de germanor i aprofitar per parlar una estona més d'una manera més distesa.

Per assistir a la TINETjornada cal fer la inscripció. Allí mateix podreu indicar si teniu previst anar al dinar, fet que facilitarà fer la reserva al restaurant i escollir un menú assequible per a tots (un cop tancada la inscripció, es concretarà el lloc i el preu del cobert que s'ha de pagar).